Challenge @ quarantaine

Week 3 - Doe aan sport!

We gaan al onze derde week in. Om ervoor te zorgen dat iedereen fit blijft is onze volgende challenge simpel: doe aan sport!

Opmerkingen:

  • Sporten is en blijft gezond, op voorwaarde dat je afstand bewaart (‘social distancing’) en alle hygiënische maatregelen respecteert. We raden iedereen die gezond is aan om te (blijven) sporten. Fysieke buitenactiviteiten (wandelen, hardlopen, fietsen, …) worden aanbevolen, maar alleen met mensen die onder hetzelfde dak wonen of met een vriend(in), op voorwaarde dat het contact met anderen beperkt kan zijn (1,5 meter afstand).
  • We vragen om iets te plaatsen op een Padlet via https://padlet.com/robot2/sport Na goedkeuring komt deze ook online. Indien je niet wilt dat je als persoon online te zien bent kan je bv. uw gezicht afschermen, uw foto bewerken enz. Iedereen is hier vrij in. Op de site kies je voor het roze bolletje (+) en kan je een foto, filmpje, tekst … toevoegen.
  • Deze challenge is geheel vrijblijvend. Het is wel leuk om te zien hoe iedereen deze dag vult. Wees dus gerust creatief (we kunnen tegen ‘een stootje’ wink).

Week 2 - Maatschappelijk nuttig?

Hoe maken jullie zich maatschappelijk nuttig in deze Corona-tijd?

Voorbeeld: Spandoeken maken, applaudisseren, mondmaskers maken, ouders helpen op de boerderij, Skypen met oma en opa, kaart sturen naar een woonzorgcentrum …

  1. Open de Form via de knop hierboven;
  2. Meld aan met uw Office 365;
  3. Vul de tekst en en voeg een foto toe.
  4. Bedankt!

Week 1 - #steunkousen

We doen een oproep naar al onze leraren en leerlingen die van thuis uit werken/lesgeven.

“Aangezien het nieuws overspoeld wordt door 1 item zouden we bijna vergeten dat het zaterdag 21 maart wereld Downsyndroomdag is. Mogen we vragen om een foto te sturen waarop jij te zien bent (of een deel van u) met 2 verschillende sokken om te tonen dat verschillend zijn OK is? Graag ook tijdens dat je bezig bent met het online lesgeven/werken.”